Közel 60 induló a Fedeles OB Döntőn

  • 2021.04.13

Az elmúlt évhez hasonlóan Szilvásváradon került megrendezésre a Fedeles Országos Bajnoki Döntő, az idei - azaz a 2020-2021. évi - azonban nézők nélkül, zárt kapuk mögött zajlott. A verseny történetében először 2 Millió Ft került kiosztásra, a Magyar Lovassport Szövetség felajánlásával.
"Tarolt" a Fekete család az "A"+"B" kategóriás kettesfogatok versenyében - a 19 induló közül ifj. Fekete György szerezte meg az aranyérmet, és apja, id. Fekete György végzett az ezüstérmes második helyen, megelőzve a bronzérmes ifj. Simon Józsefet.

Image

ifj Dobrovitz József (korábbi fotó)

"C" kategóriában összesen 18-an álltak rajthoz, közülük Sarka István végzett az első helyen, Magyar Zoltán állhatott fel a dobogó második-, és Linczenbold Gergő a harmadik fokára. Négyesfogattal heten indultak, ezúttal ifj. Dobrovitz József nyerte a "Fedeles Magyar Bajnok" címet, apja Dobrovitz József végzett a második helyen, és csapattársa, Tóth Simon Sándor a harmadik helyen.Az egyesfogatok versenyében történt egy sajnálatos baleset - ifj. Bozsik József az összevetésben felborult fogatával, de így is bronzérmes lett. A kategória Országos Bajnoka Mráz László András, az ezüstérmes pedig Kun Andrea. Póni egyesfogattal Szajkó Liliána, póni kettesfogattal Polgár Anna szerezte meg az első helyet.

Gratulálunk a győztes- és helyezett hajtóknak, az eredmények bővebben IDE kattintva láthatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK