Drebkau-vb helyszín tesztelés

  • 2018.09.17

A 2019-es Kettesfogathajtó Világbajnokság helyszínén, a németországi Drebkauban rendeztek CAI3*-os nemzetközi versenyt a hétvégén, ahol összesen 14 nemzet 47 fogata állt rajthoz. A német, holland, francia, lengyel, osztrák, román, svájci, dán, svéd, ír, cseh, argentin, luxemburgi hajtók mezőnyében három magyar versenyző indult: Hölle Martin, dr.Tóth Andrea és Kiss Róbert. Hölle Martin a díjhajtást 36,40 ponttal megnyerte a német Marco Freund és Lars Schwitte előtt, Tóth Andrea 60,88 pontot (29.hely), Kiss Róbert pedig 63,48 pontot kapott programjára (35.hely)
Maratonon Hölle Martin ismét nyerni tudott a német Denis Schneiders és a házigazda Sandro Koalick előtt. Tóth Andrea 38., Kiss Róbert pedig a 41.helyen fejezte be a versenyt. (Kiss Róbert a kettes akadályban a 4.legjobb eredményt érte el).
A Fintha Gábor által épített akadályhajtó pályán senki nem hajtott alapidőn belüli hibátlan pályát, a  versenyszámban alapidőn belül egy verőhibával a  dán Hans-Henrik Nielsen végzett az élen, Hölle Martin a 2. helyet szerezte meg a német Lars Schwitte előtt. Hölle Martin nagy fölénnyel nyerte az összetett versenyt, a német Sebastian Warneck végzett a második-, és Marco Freund a harmadik helyen. Tóth Andrea eredményei  a 28., Kiss Róbert eredményei pedig a 40.helyhez voltak elegendőek összetettben.

Image

Hölle Martin (fotó:Dr.Jürgen Schwarlz/hoefnet.nl)

Gratulálunk, az eredmények bővebben IDE kattintva láthatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK