Zomba-június 20-ig lehet nevezni a versenyre

  • 2018.06.05

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rendeznek országos fogathajtó versenyt a Tolna megyei Zombán. A június 29-től július 01-ig meghirdetett versenyen első alkalommal Gyermek, Junior és Fiatal Hajtók is rajthoz állnak, akik a Némedi István szövetségi kapitány által ajánlott válogató versenyen a kisbéri Fiatal Hajtók Európa-Bajnokságára (is) készülnek.
CAN-A kategóriában - ahogyan az már megszokott-  egyes-, kettes- és négyes- póni és "nagy" fogattal egyaránt lehet indulni, "B" és "C" kategóriában pedig "nagy" kettesfogattal, a nevezési határidő június 20-án, szerdán 22 órakor jár le.
A rendező-házigazda Hirnikl György elmondása szerint a tervezett programok között ismét szerepel az Éjszakai Lovas Show, melynek részeként a nézők láthatnak pusztaötös- és csikós bemutatót, valamint éjszakai kombinált akadályhajtást is.

A háromnapos országos verseny helyszíne a zombai Sportpálya és Kastélypark. A versenybíróság elnöke István Péter nemzetközi bíró, az elnökség tagja az osztrák Wolfgang Csar és Bocsi Csaba, a Technikai kiküldött pedig Némedi István lesz.

Image

A verseny megtekintése ingyenes mindhárom versenynapon, mindenkit szeretettel vár a Rendezőség.

(címlapfotó:Bartha Csilla)

Image

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK